lördag 17 mars 2012

KURS I NÄSSJÖ

I dag (och i morgon ) är jag på kurs hos Nässjö sportdans klubb för Harald Stribén .

Shit va svårt att både dansa förare o följa, att dansa en hel dag med både killar o tjejer...att växla tre danser som förare o tre att följa...men ack så roligt. Mkt skratt blir det!!! Betydligt enklare att föra tjejer än killar...hmmm ni gossar är ju som fastvuxna i backen ibland.
Svårt att växla roller, hoppsan - plötsigt gör man följarsteg o får börja om!!!!
Efter lunch var hjärnan i mos en stund kände jag! Fick nästan lite panik att ställa om hela tiden men sen lossnade det igen.

Kursinnehåll:
Musikanpassning, dansant rörelse och flyt över golvet, gnuss, överkropps- och höftrörelser,föra och följa och snurrar

Vi testar element från olika stilar, dirty-, norrlands-, gnuss-, osv foxvarianter, Även rörelser mer förknippade med salsa och andra danser. Allt för att ge dig fler sätt att uttrycka dig med din fox och hitta rörelser som passar musiken. Vi dansar med hela kroppen.

Vi kommer under kursen att skifta mellan att dansa som förare och följare, och alla dansar med alla oavsett kön. Du behöver inte ha testat mer än en av rollerna föra/följa tidigare. Inget krav på paranmälan, då alla dansar båda rollerna
.

I kväll blir det däremot INGEN dans, spar mig till kursen i morgon.
Elizas i Parken lockar inte alls...o åka till Nässjö o dansa till Kindbers blir det inte heller - räcker med en tripp dit i kväll...nääääääääää i kväll väljer man soffan...

//Dansgalningen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar