söndag 15 januari 2012

HALLELUJA MOMENTS

I går kväll var det dans i Parken...SANNEX igen....
Riktigt BRAAAAAAAAAAAa danskväll, riktigt kul.
Mkt bugg o massor av go fox.

Dansade med många bra dansare men kvällen va för kort, han ju inte ens med alla i kundkretsen...ville dansat med er allihop.

Dansade precis som mkt jag ville....!!!

Några nya ansikten blev det också.

Mest överraskande va en som stod o hängde vid en stolpe o såg lite bortkommen ut...äh tänkte kan väl bjuda upp honom....ojojoj vilken bra foxkille det va. Ni vet en såndär det bara klickar med på en gång. Han kunde dansa han...hmmmm...minns tyvärr inte alls hur han såg ut, så hur ska jag hitta honom igen?????
Hoppas han hittar mig...hahahahhaaaaa!!!

Som vanligt va det ett hallelujamoment med en viss danskavaljer...mmmmm gilla. Tur vi hittade varandra denna kväll...va ju såååååå mkt folk!

Sannex låg hela tiden föret tids scemat denna kväll....hihi, lite annat snack mellan låtarna kanske???

På hemresan va alla hungriga så det blev ett besök på Oxgrillen...verkade som hälften av Parken besökarna kommit på samma sak.

Helgen som kommer verkar bli en dansfri helg. Ska vara på kurs i Jönköping o i dom krokarna verkar det INTE vara nån dans...ELLER...är det nån som vet om nån????
Please tell me i så fall
Hittar INGET på DANSLOGEN i alla fall. suck!!

//Dansgalningen





1 kommentar:

  1. Ja lite desperata är vi ju. Ska vi behöva åka till jkp utan att kunna få dansa....Ser ju lite dumt ut om vi måste köra ännan till Växjö för att sen köra tillbaka till jkp för att sova. För hotell frukosten kan vi ju inte missa....
    // mia

    SvaraRadera